Cosul Meu Contul Meu Inscriere
 
 
Acasa Cum Cumpar Livrare Contact


PENTRU CAINI
 
PENTRU PISICI
 
 
 

Termeni si conditii


www.veterinaria.ro este un magazin electronic (online) si reprezinta societatea comerciala Biopet Trading s.r.l.

Folosirea, incluzand aici vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.veterinaria.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare, in consecinta va rugam sa le cititi cu atentie.

Definitii

"Societatea": proprietarul site-ul www.veterinaria.ro este S.C. BIOPET TRADING S.R.L.
"Client": oricare persoana fizica sau juridica care achizitioneaza produse de pe site-ul www.veterinaria.ro
"Site": adresa de internet www.veterinaria.ro
"Continut": toate informatiile aflate pe site (texte, fotografii, pictograme, preturi, etc)

Copyright

Societatea isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea informatiilor. Este interzisa accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel daca nu s-a primit acordul scris in prealabil.

Declinarea responsabilitatii

Societatea nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de software sau defectiuni ale serverului, precum si pentru consecintele datorate acestora.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.veterinaria.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.veterinaria.ro va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt, sau celor care exploateaza eventualele erori ale aplicatiei.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Pentru informare si suport, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: contact@veterinaria.roBiopet Romania
on Google+


PARTENERI
Acasa  |  Conditii si Termeni de Utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Contact
Copyright© 2012 : Biopet Trading s.r.l., CUI: 14863540, Reg.Com.: J40/8622/2002    Toate marcile inregistrate mentionate reprezinta proprietatea firmelor respective. Webdesign si Hosting : Eurodata Serv
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro