Cosul Meu Contul Meu Inscriere
 
 
Acasa Cum Cumpar Livrare Contact


PENTRU CAINI
 
PENTRU PISICI
 
 
 

Corpet

Autor:

Corpet sau Coriolus versicolor furnizeaza iubitorilor de animale si medicilor veterinari un nou instrument in efortul de a combate efectele unor boli virale sau cronice la animale de companie.

          

In cele mai multe cazuri, suplimentarea dietei cu Coriolus versicolor, imbunatateste atat statusul imunitar, cat si tonusul vital.

La caini si pisici, Coriolus versicolor a fost utilizat pentru a stimula sistemul imunitar la animalele supuse chimioterapiei precum si pentru ingrijirea paliativa a cancerului in faza terminala. Recent, Coriolus versicolor a fost folosit pentru a sprijini sistemul imunitar al animalelor supuse virusului Epstein Barr sau a altor provocari virale. 

Corpet este un imunomodulator nespecific, care treptat (pe parcursul a cel putin doua saptamani) ajuta sistemul imunitar prin: 

» Cresterea numarului de globule albe                                       
» Cresterea nivelului de CD4 (antigene leucocitare)
» Cresterea activitatii interleukinei 12
» Reducerea activitatii interleukinei 5
» Scaderea activitatii telomerazei 


Intr-un mod mai general, timp de sase saptamani, administrarea de Corpet reechilibreaza relatia dintre citokinele TH1 si TH2 atunci cand sistemul imunitar este provocat fie de un virus fie de influenta tumorala.

Modul de administrare si protocolul terapeutic le gasiti pe pagina oficiala Corpet: http://corpet.ro/mod-administrare.htmlBiopet Romania
on Google+


PARTENERI
Acasa  |  Conditii si Termeni de Utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Contact
Copyright© 2012 : Biopet Trading s.r.l., CUI: 14863540, Reg.Com.: J40/8622/2002    Toate marcile inregistrate mentionate reprezinta proprietatea firmelor respective. Webdesign si Hosting : Eurodata Serv
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro