Cosul Meu Contul Meu Inscriere
 
 
Acasa Cum Cumpar Livrare ContactPENTRU CAINI
 
PENTRU PISICI
 
 
 


Home » Pentru Caini » Alimente complementare » Crestere » OSCANOSCAN

satisfactie garantataUnique pillsTop vanzari  

OSCANPret: 64 Lei

Cantitate:


Supliment nutritional pentru caini, pisici, reptile si pasari.

Comprimate masticabile.

Stari carentiale

Crestere rapida

Consolidarea fracturilor

Consolidarea cartilajului auricular


Calciu (biodisponibilitate foarte ridicata) 

Colatech®

Vitamina D3

Acid Folic

Vitamina C


OS·CAN comprimate este un supliment nutritional pentru consolidarea sistemului osos al cainilor,  pisicilor, reptilelor si pasarilor. OS·CAN comprimate furnizeaza colagen hidrolizat pe cale enzimatica (Colatech®), hidroxiapatita de calciu si vitamine (C, D3, acid folic) pentru intarirea structurii osoase, cartilajelor si dentitiei animalului Dvs. Se prezinta sub forma de tablete apetente fiind acceptat de majoritatea cainlor si pisicilor.

Compozitie: fosfat tricalcic, colagen de inalta puritate hidrolizat pe cale enzimatica (Colatech®), amidon de porumb, carbonat de calciu, stearat de magneziu, talc, cristobalita.

Aditivi (per tableta): Vitamine, provitamine si substantebine definite chimic cu efect similar:100 U.I. de vitamina D3 (E671), 0,9 mg de acid folic. Contine antioxidanti.

Compozitie analitica: Proteina bruta: 29%; Uleiuri si grasimi brute: 1,3%; Fibre brute: 22,8%; Cenusa bruta: 35%; Carbohidrati: 7,9%.

Valoare energetica: 100 g furnizeaza ~ 205kcal (8,6MJ/kg); 1 tableta furnizeaza ~ 1,8 kcal (0,01 MJ/kg).

Fiecare comprimat contine: 265 mg de colagen de inalta puritate hidrolizat pe cale enzimatica (Colatech®), 340 mg de hidroxiapatita de calciu – sare de calciu ce elibereaza 136 mg de calciu, 100 U.I. de vitamina D3, 0,9 mg de acid folic, 5,10 mg de vitamina C.

Mod de administrare si dozaj: Apetenta produsului ii confera o priza spontana. La caini se administreaza ca atare, cate 1 comprimat pentru fiecare 10 kg greutate corporala. La pisici: ½ comprimat. La reptile si pasari: 1/4 comprimat pentru fiecare 2 kg greutate corporala/zi.

Consultati medicul veterinar.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de prezentare: cutie cu 60 de comprimate.

Fiind un produs natural, se pot observa diferente de culoare si miros, fara ca acestea sa afecteze calitatea produsului.

 

Lotul si termenul de valabilitate (luna/an) inscriptionate pe ambalaj.

Producator: Pharmadiet Veterinaria SL – Spania
Daca doriti sa cumparati acest produs, puneti-l in cos prin apasarea butonului "Pune in cos" si trimiteti comanda. Daca nu aveti deja un cont, trebuie sa va creati unul prin apasarea butonului "Inscriere" din partea de sus.


Alte produse de interes...

K-9-COMPLETE-GROWTH
115 Lei
K-9 COMPLETE GROWTH


CONTINUT COS
    cosul este gol


Biopet Romania
on Google+


PARTENERI
Acasa  |  Conditii si Termeni de Utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Contact
Copyright© 2012 : Biopet Trading s.r.l., CUI: 14863540, Reg.Com.: J40/8622/2002    Toate marcile inregistrate mentionate reprezinta proprietatea firmelor respective. Webdesign si Hosting : Eurodata Serv
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro